Speiderhilsen fra ledere, julen 2021

19 desember, 2021 av Tommy Christer Larsen
Hei ALLE speidere i 1. Grue Speidergruppe!
Vi har gjennomført et nytt kalenderår med 100% SPEIDING i Grue. Vi har hatt bra aktivitet sett i forhold til restriksjonene som har vært. Noen av våre årlige aktiviteter som vinterhyttetur, vinterhaik, påsketur til Budor, etc har vi måttet avlyse. Samtidig har vi gjennomført både Tropps-/kretsbannerkonkuranse, aspiranthaik ved Røgden, småspeidertur ved Røgden, aspiranthaik ved Tysjøen, Joti med jota, deltatt på TV aksjon og ikke minst sommerleir på Dalholen i august for troppsspeidere. Vi har også i år hatt en patrulje, Elg, med på NM i speiding. I tillegg har Roverne vært på flere turer sammen med rovere i vår nye krets, Hedmark krets. Mange nye speidereventyr er med det skrevet og en liten porsjon GALSKAP har også vært en del av dette.
Vi har pr i dag over 45 aktive speidere fordelt på Småspeider, Troppsspeider og Rovere. Og i høst, når vi har hatt felles møter, har det ofte vært over40 speidere samtidig oppe ved speiderhuset ved Lindtjennet. Dette er rett og slett STRÅLENDE!
I forhold til oppstart 2022 er det pr nå usikkert når vi kan starte men mye tyder på at det ikke blir noe møte før uke 2. Vi kommer tilbake til dette rett over nyttår. Lederpatruljen jobber med planlegging av kommende speidereventyr og har både vintertur, påsketur til Budor, KBK(Kretsbannerkonkuranse), småspeidertur og sommerleir på agendaen.
Oppfordrer alle speidere til å ta med familien ut på tur i romjula. Lag bål, grill pølser og pinnebrød og vis din familie det du kan av 100% speiding. Kanskje noen vil prøve seg på en overnatting også? Del gjerne bilder på vår FB side 😉
Minner alle om å betale for kalendere som ble delt ut ved avslutning.
Vi ønsker med dette alle våre speidere og speiderfamilier god jul og godt nyttår!
Med vennlig speiderhilsen, Ledere i 1. Grue speidergruppe 😊